Beeter®Verkrijgbaar

De meest uiteenlopende producten op basis van Beeter® worden verkocht onder diverse merken en concepten. Het Beeter.nl icoon op de verpakking laat je zien dat de producten zijn gemaakt van Beeter®.

assortimentBeeter.nl-logo

Supermarktketens/Webwinkels
Alle filialen van Albert Heijn verkopen Teriyaki Stukjes in Saus onder eigen merk. Bij Marqt vind je wokstukjes en shoarma in het koelversschap en bij Aldi vind je in de diepvries vegetarische “kipreepjes” van MeatFreeDays. Bij  De Vegetarische Slager biedt op Beeter® gebaseerde consumentenproducten aan via haar winkel in Den Haag, webwinkel, Jumbo (‘kipstukjes’, ‘kipkerriesalade’ en ‘kipsatésalade’, koelvers), Albert Heijn (koelvers), Ekoplaza (diverse producten diepvries) en de Coop (diverse producten diepvries). De 100% vegetarische kipkerrie- en kipsatésalade zijn ook te koop bij Deen en Hoogvliet. Zijn de producten niet beschikbaar in jouw supermarkt? Vraag ernaar of laat het ons weten.

Groothandels
De Hanos verkoopt shoarma reepjes, teriyaki stukjes, shaslick- en saté-spiesjes. Deli XL levert de ‘vegetarische kipstukjes’ van De Vegetarische Slager zijn voor grootkeukens en horeca. Maaltijdspecialist voor zorginstellingen Distrivers heeft verschillende vegetarische concepten op basis van Beeter® in het assortiment. In België levert Java Beeter®-varianten van de firma Greenway. De firma Vegabites biedt in België onder andere quiches en sauzen aan.

Restaurants & (Festival-)Catering
Tal van restaurants en (festival-)cateraars serveren op Beeter® gebaseerde gerechten, we zijn de tel kwijt en worden steeds weer verrast door nieuwe culinaire creaties. We bevelen speciaal aan: Dutch Weed Burger, Vleesch Noch Visch, De Vegetarische Snackbar, Burgerz2028 in PapendalNeeltje.

Internationaal
In rap tempo verorvert Beeter® de internationale markt. In niet-Nederlandstalige landen verkopen we onze producten onder de naam Plenti®. In België biedt supermarktketen Delhaize producten aan met typisch Belgische culinaire signatuur, ze worden verkocht onder de naam Greenway-The Irresistible Vegetarian. Daarnaast zijn producten op basis van Beeter® ook verkijgbaar in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Scandinavië en Engeland.