Beeter® voor jou?

Een vraag die alleen jij kan beantwoorden. Veel mensen waarderen de kwaliteit, de veelzijdigheid en het bereidingsgemak van producten met Beeter®. Andere gehoorde pluspunten:

100% Plantaardig & Glutenvrij
De meeste Beeter®-gebaseerde producten zijn 100% plantaardig en glutenvrij en passen in een vegetarisch of zelfs veganistisch dieet. Zij bevatten 0% cholesterol en zijn vrij van dierlijke vetten. Check wel altijd de ingrediëntendeclaratie!

Hongerstillend & Herstellend
Beeter® is eiwitrijk. Verwerkt in eindproducten is het eiwitgehalte vergelijkbaar met dat van vlees. Van eiwitten is bekend dat ze bijdragen aan een verzadigend gevoel. Ze ondersteunen spierherstel na zware inspanning. Meer over eiwitten op de site van het Voedingscentrum.

salade

Duurzaam in Nederland geproduceerd
Blonk Consultants becijferde het duurzame karakter van Beeter®. Vergeleken met Nederlandse kip en vleesvervangers gemaakt van groente scoort Beeter® 3 tot 10 keer beter op fossiel energieverbruik, broeikasgasemissie en ruimtegebruik. Belangrijkste reden? In plaats van (minimaal) 2 kilo veelal niet duurzame soja voor ‘productie’ van 1 kilo vlees, maken wij 2 kilo Beeter® van 1 kilo duurzame soja. We zetten de wereld op z’n kop!